Sodra Goa.

Nu har vi lamnat norra Goa, och befinner oss for tillfallet i Panolem i Soder. Vi kom hit imorse.

I Anjuna hann vi med att bli matforgiftade och fa en massa myggbett. Jag kommer aldrig mer kunna ata alo gobi i hela mitt liv. Mar illa bara av tanken. att ligga och krakas en natt, och sen inte kunna ata nagot pa typ tva dagar, plus att fa feber var liksom ingen hojdare.

Haromdagen raknade vi aven saras myggbett. Hon hade 272 stycken. Jag tror aldrig jag ahr sett nagon emd sa mycket myggbett nagonsin. Folk kommer liksom fram pa stranden och ba |herregud vad har du GJORT!?|

Sa norra Goa forknippar vi nu enbart med hemskheter. Eller. Vi traffade en kompis till sara dar och hennes polare sopm vi hangde med. Mycket trevliga. Det var roligt. Tyvarr akte de hem haromdagen.

Vi hoppas pa att Panolem ar battre. Pa torsdag ar det silent party.Hoppas det blir awsome. Dock ar tanken pa ol ganska motbjudande. Matforgiftningen liksom sitter kvar och skriker
- at inget! drick inget!
Men det blir nog bra snart.

Hatar for ovrigt de indiska tangetntborden. Hittar inga tecken for nogonting och allt blir konstigt.

Vi ska nog gora nogot forsok att lagga upp lite bilder ocksa. VI ska bara bli lite brunare forst. Alla indierna gar fortfarande runt pa stranden, klappar pa vara ben och typ
- oh. your skin is soooo white.

Idag har alva kopt kokosolja.

Hoppas ni ahr det bra dar hemma!

update fran Goa.

helvete!

Skrev ett skitlangt inlagg men rakade radra allt!

Vi ar i alla fall i Goa nu. Fjorton timmars bussresa gjorde sitt, sa vi skippade den inplanerade trancefesten och ska hem och sova istallet.

Pa filminspelningen hade jag pa mig en rosa, multimonstrad, sidanbyxdress med fet urringning i ryggen. Till detta kom aven en suuperfrisyr med tillhorande zickzack-bena. Jag var en riktig BABE! (=aldrig kant mig fulare. gid vad vi skrattade.)
Sara sag ut som en hemmafru fran 60-talet och ALva sag ut som en White trash sjubarnsmamma.

Nu gar internettiden ut!

Toodels!

bollywoodfruar for real.

Snart ar vi bollywoodstjarnor!!
igar blev vi scoutade att vara statister i en bollywoodproduktion. eller nej. TVA BOLLYWOODFILMER. haha. Kanns sjukt seriost.

Det vi hort hittills ar att vi ska bli utkladda i 70-talsklader och DANSA. Sen ska vi aven vara med i en maffiafilm som spelas in i riktiga Bollywood.

well.

vi far se vad detta innebar. Men vi ar sjukt taggade. Maste hem till hostelet och ova in indiska danssteg. Var nya van Imran ar nagon sorts scout for bollywood. Han lovar att det kommer bli toppen. Vi tror honom.

heja oss! Och om vi itne far ta foton kommer ni aldrig att tro oss. Sa vi ska smygfota utav bara helvete.

Jag hatar att kla ut mig, sta framfor kameran samt att dansa men jag tror att bollywoodproduktion ar grejen for mig. Lite smink och peruk pa det sa ar saken biff.

YEY!

bombay baby.

Nu ar vi i Bombay. Det ar soft och varmt. Eller. Sara gar typ runt och fryser i 30 grader. Jag mest svettas, fast p[ det bra s'ttet.
VI bor pa ett hostel med bed bugs i sangarna. Mysigt. Vi har aven hittat en ny van, Alva fran Uppsala. Hon ar soft och hanger med oss till Goa imorgon.
Ser fram emot en tolv timmars BUSSfard imorgon natt. Alla tagen var fullbokade for att det ar typ republic day.

Bast hittills - VARMEN.
Samst - dodsangesten pa planet med turkisch airways. Herregud vill aldrig mer flyga i hela mitt liv. Maten var dock mumma.

Hoppas ni har det kallt och skittrakigt hemma i sverige!
Vi har det i alla fall awsome och vantar nog ett tag med att komma hem.


nu kör vi!

nedräkningen har börjat. om elva timmar sitter vi på planet mot bombay. vi mellanlandar i istanbul och sen är vi framme i indien 04.15.
Och nej. Vi har inte bokat hotell första natten.

let's go india!
nu kör vi!


RSS 2.0