extremt produktiv dag.

sara ligger hemma pa hotellet med over 39 graders feber och det ar strejk i hela kolkata. Med strejkt menas att allt ar stangt.

ALLT.

det ar helt sjukt.
idag har jag gatt omkring och stirrat pa en massa stangda byggnader. sen hittade jag ett skitdyrt fik dar de hade ACn pa typ 12 grader.
jag bestallde det billigaste pa hela menyn. (en kaffe som kostade typ fem ganger sa mycket som den brukar gora.) personalen tittade pa mig som om jag var en sjukt sunkig, snuskig, svettig back packer. (vilket jag i a for sig var.)

men jag vagrade att ga trots att jag fros ihjal. en timme senare hade jag surplat i mig kaffet och de typ "eeeh du maste nog betala NU".

sen gick jag hem och sallskapade sara genom att kolla pa "american idol" i tva timmar.
och nu har jag hittat ett billigt internetstalle som ar oppet. HURRA!

annars har vi lyckats fixa tagbiljetter harifran nu. imorgon drar vi norrut till darjeeling. Eller forst maste man stanna i siliguri for att sen ta nagon jeep i typ tre timmar upp i bergen. ryktet sager att det ar skitlaskigt.
tydligen ar det aven KALLT dar nu. fantastiskt! jag och sara har redan borjat fira detta genom att kopa varsitt par jeans.

vi ar sa lavla trotta pa alla fula, svettiga, ackliga, solblekta linnen och harmesbyxor. USCH! nu ska det bli andring pa det.






Kalkutta?

Nu har vi bytt ut vart slappa, oversociala liv pa Havelock mot Kalkutta.
De senaste tva dagarna har varit latt deppiga eftersom vi var tvungna att saga hejda till allt folk. Galet trakigt.
Det ar lite som att vi har varit pa Kollo. Liksom massa astrevligt folk som bor pa samma stalle och som hanger tjugofyra timmar om dygnet.
Sen sa snyftade vi lite med Elin och Frida pa flygplatsen imorse. Hemskt.

MEN!

Nu ska vi ta Kalkutta med storm. Det ar runt 40 grader ute och det finns inga tagbiljetter till Darjeeling kvar.

MEN!

Vi ska bege oss pa jakt efter ett AC-rum och sen ska vi typ spendera var tid har med att bowla, ga pa bio och hanga i svala gallerior.
Sen sa drar vi nog till Darjeeling om nagra dagar.


andamans schmandamans

Jag har lart mig att bli ett med svetten.
Eller.
ALLA har MASTE lara sig att bli ett med svetten. Annars star man inte ut. Luftfuktigheten ar sa hog attman liksom gar runt och ar konstant blot. Mycket marklig kansla.

Mitt varsta svettminne fran Andamans:
Cykelturen till beach number seven pa Havelock Island.
Mitt pa dagen, stekande sol och typ 13 kilometers cykling i uppforsbacke.
Bikramyoga goes spinning.

Hursom sa ar andamanerna AWSOME. Det ser ut som paradiset. Kristallklart turkost vatten, palmer och snovita strander. Helt sjukt faktiskt. Om internet i det har landet ville samarbeta lite mer med mig skulle jag lagga upp bilder. Vi ar namligen sa sjukt bruna just nu. (men ratt sa glansiga pa alla bilder...)

Men vi typ glider runt pa vara cyklar, steker pa stranden, snorklar och hanger.
Vi ar fem pers som reser tillsammans nu. Manga viljor, men det gar ratt bra.
Oftast.

Just nu ar jag elin och frida i Port blair (huvudstaden) igen. Julia och Sara har vi lamnat kvar pa Neil. Men de kommer nog imorgon.

Planen ar nu att kanske dra till Little Andamans i overmorgon. Tydligen finns det krokodiler dar sa det dar med att campa pa stranden ska vi nu diskutera.

Efter helt sinnessjukt mycket krangel har jag nu aven lyckats kirra flygbiljetter harifran. Allting ar namligen helt galet fullbokat. Men den 16e drar vi till  kolkatafor att darifran ta oss upp i bergen i darjeeling. Sen blir det sikkim och nepal.
Sen vet vi inte.
Kina eller nerat nagonstans.
vi far se.
det har med hembiljettmaste nog kirras snart.


RSS 2.0