BERGEN! KYLAN! FORKYLNINGARNA!

nu har vi ittat upp i bergen och det ar kallt som fan. Eller kanske lite som ni har det hemma. Vi springer runt i koftor, mossor, jeans och gympaskor. Det ar fett!

Jag har dock legat dackad i feber i nagra dagar nu. Sjukt osoft. Det kanns som att jag aldrig kommer att bli frisk. Och det dar med att springa runt i sma tygskor i osregnet igar natt var nog en mindre bra ide.

Hursom sa ar det valdans trevligt i Darjeeling. Vi borjade med att hitta tre fantastiskt roliga, brittikska killar pa taget hit. Sen tog vi en jeep med dem upp, upp, upp i bergen.
Vi hangde en del med dem i borjan i veckan, men nu har vi tappat bort dem! Hemskt. Vi saknar dem lite.

Da fann vi istallet tre skojiga irlandska brudar fran Cork som volontarar har. Sa dem har varit hemma hos pa middag och hangt med pa puben. Grymt med hemlagad mat och rodvin!

Samst med Darjeeling: Alla BACKAR! Staden ligger ju typ mitt pa en skithog bergstopp i Himalaya. Det ar ett evigt knatande upp och ner varenda dag. Med tillhorande forkylning ar det ratt...jobbigt.
Men vafan. Trekking i Nepal: here we come.

Bast: Kylan, folket och landskapet!
Ingen som stirrar pa en, inget svett och helt fantastiska vyer over bergen.


Nu sitter vi och forsoker styra upp vara liv efter Darjeeling. Det gar...sadar. Tydligen sa ar det nagon strejk i Nepal just nu sa alla granser verkar vara stangda. VAD AR DET MED DEN HAR DELEN AV VARLDEN OCH STREJKER?
Vi hoppas dock att detta ordnar sig snarast. Sen ska vi in och springa upp och ner for bergstoppar i tva veckor. Jag och Sara kan ingenting om vandring, men det blir nog asbra. Och asjobbigt.
Guide behover man inte.
Mor och far: ni behover inte vara oroliga. Vi har hort att det ar omojligt (typ) att ga vilse i bergen.

Om vi overlever Himalaya ska vi byta land igen. Vart vi hamnar far ni se.

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0