35 grader och sol. sol. sol.

igar var vi pa silent party. det var vi i torsdags ocksa. jag fattar itne varfor det inte finns i sverige? det ar helt awsome. liksom massvis med folk som star och dansar med horlurar. (roligt ord utan aao).

mamma. du kan sluta lasa har.

hursom sa drack vi i alla fall en himla massa GT-s igar. nar vi skulle hem var man tvungen att ga over ett berg. det slutade med att jag ramlade i trappjaveln. nu har jag rivsar lite overallt pa fotterna. och ett lite kottigare sar pa fotknolen. att ga upp for trapporna gick bra. det var nerfor som var lite krangligare. jag skyller helt klart pa flippisarna. jag fick halla i britterna.

vi rojde i alla fall loss. vi hade aven med oss var nya indiska van. han har det roligaste namnet i mannaminne. han heter dill.
DILL!
fantastiskt.

inatt sov vi typ tva timmar. sen har vi degat pa stranden. sara var sa bakfull att hon glomde bort hur man pratar engelska. hon skulle bestalla en shake. sahar sa hon
- I. got. coffee shake.

mycket underhallande. men ratt blev det i alla fall.

festen i torsdgs var roligare an igar. vet itne ritkigt varfor.
da sprang vi pa en bekant fran anjuna. jag ahr typ aldrig sett en sa full och hog manniska i hela mitt liv. forst fick vi en kram. sen fragade vi hur laget var. da svarade han typ pa ett pahittat sprak. han hade liksom glomt bort hur man pratar.
- hi! how are you?
- muuuaaagggeeeehhhrttttttttkkooo.

sen stod han och juckade lite mot ett trad.

sen kom det en acklig rysk gubbe och skulle dansa med oss. sara snaste av honom med orden
- stop it now grandpa!

nu har vi varit i Palolem i en vecka. dagarna gar sa himla fort har trots att vi itne gor sa mycket. det kanns typ som att vi har varit har i tva dagar.

och agge - pannlampan.
PANNLAMPAN!
den ar fantastisk! jag forstor itne hur man klarar sitt vanliga liv hemma utan en pannlampa. Jag pch sara springer runt som tva orienterare pa vart jattemorka rum. Sa himla bra!

Vi drar nog fran palolem om typ tva dagar. da blir det hamipi eller gokarna. vi far se.

puss pa er!


Kommentarer
Postat av: Marta

Hahahahahaaaa!!! Kul. Vad roligt att ni har roligt. Trist med magsjuka. Norflox TZ!



Gokarna ska vara fint har jag hort. Och Hampi ocksa. Om ni ar kvar i Indien i slutet av Mars kan vi sluta upp i Bangalore!!!!



Ta hand om er och varandra!



Kram

2010-02-07 @ 16:40:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0